top of page

di 03 sep

|

Geldrop

Repetities Halloweenconcert

Muzikanten gevraagd voor uitvoering Halloween concert op 5 oktober 2024!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Repetities Halloweenconcert
Repetities Halloweenconcert

Tijd en locatie

03 sep 2024, 20:00 – 22:00

Geldrop, Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop, Nederland

Over het evenement

Meer informatie over meedoen met het Halloweenconcert is hier te vinden.

Durf jij het aan om deel te nemen aan een huiveringwekkende Halloween-voorstelling op zaterdag 5 oktober in de Weeffabriek?

Het Geldrops Muziek Corps zoekt gemotiveerde muzikanten om onder leiding van dirigent Henk Mertens een angstaanjagend Project Orkest te vormen.

Sluit je aan als slagwerker, trompettist, trombonist, hoornist, tubaspeler, klarinettist, hoboïst, fagottist, saxofonist, fluitist, contrabassist of cellist en laat je talent schitteren in deze bloedstollende show.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf te verliezen in de duistere klanken van Halloween? Meld je dan snel aan en maak van deze voorstelling een onvergetelijke ervaring.

Op dinsdagavond 20 augustus starten we met de repetities van 20.00uur -22.00uur in de Weeffabriek,  Molenstraat 23 Geldrop.  

Het is de  bedoeling dat je 7 repetities aanwezig bent. Daarnaast zal ook een extra repetitiedag worden gehouden op  22 september a.s.  Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van dit unieke en ambitieuze muzikale avontuur?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Stel ze gerust!

Deelname is kosteloos.

Deel dit evenement

bottom of page